Mireserdhet

Hoteli yne ofron kapacitetet e meposhtme: 11 dhoma me 2 krevate, 5 dhoma me 3 krevate, 6 dhoma me krevate dopio.

Rrethnesh

Hotel Gjallica eshte i vendosur ne qender te Qytetit Kukes gjate bulevardit kryesor, pergjate rruges Dituria. Hoteli priti gazetaret...

LEXO ME SHUME
Sherbimettona
•Ajer i kondicionuar

• Ngrohje qendrore

•Tualeti ne dhome...


LEXO ME SHUME

Hotel Gjallica

Bar - Restorant


Hotel Gjallica

Ju urojme kujtime te kendeshme bashke me ne, per nje rast te vecante, udhetim pune, apo pushime.

Sherbimet e reja:

Lundrim me anije

Nje menyre e re tashme per te kaluar kohen e lire ne Kukes, eshte te beni nje shetitje rreth e perqark liqenit, duke shijuar bukurite e shumta te zones...

LEXO ME SHUME

Salla e konferencave

Per konferenca te vogla individuale, takime apo pritjet,ne ju rekomandojme sallen tone...

LEXO ME SHUME

Dasma dhe Raste

Dasma dhe Raste, Gjallica eshte vendi juaj, ketu jane ngjarjet me romantike...

LEXO ME SHUME
2013 - 2017 Hotel Gjallica